Adrika design

About us

Adrika Design, societate care s-a infiintat in 2006, Bucuresti, si-a propus sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor, a imaginatiei si creativitatii acestora, confectionand  produse adresate lor si anume figurine din ipsos.

Acestea intruchipeaza personaje din desene animate sau personaje din filmele pentru copii.

Figurinele din ipsos, sunt atent lucrate si au diferite dimensiuni in functie de personajul reprezentat. Ele sunt albe, fiind astfel perfecte pentru a fi pictate cu tempera.

Avantaje

Copii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele lor preferate si, mai ales, sa le dea viata prin culoare.

Este o buna ocazie pentru a incerca sa le fixam copiilor nostri cunostintele referitoare la culori si animale.

Totodata ...

Metoda este deosebit de stimulativa pentru cei mici, dezvoltandu-le talentele/aptitudinile artistice.    De asemenea, acest mod de a picta figurine poate deveni un mijloc de comunicare si interactiune intre copii , dar si intre copii si adulti.

Este o metoda frecvent intalnita in gradinitele si institutiile de tip after-school din Bulgaria, Ungaria, Slovacia si Cehia.

Si nu in ultimul rand

Aceste  experiente artistice sunt mijoacele ideale de a asigura un cadru prielnic  dezvoltarii armonioase a copilului, pictatul fiind o activitate relaxanta  care stimuleaza creativitatea.

Improvizatia si spontaneitatea sunt parte a procesului artistic si beneficiile lor se vad rapid in modalitatea de gandire si actiune a copiilor nostri.

Text Box: Sa pictam, sa coloram, impreuna ne distram
Creatie, inovatie, dezvoltare